ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ::

Οδηγούμε το νέο Seat Ibiza

Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική
Με αφορμή την έναρξη διάθεσης του νέου Ibiza στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία της μάρκας οργάνωσε μια μεγάλη δημοσιογραφική εκδήλωση στην περιοχή της Αττικής για την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, καθώς αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» για την εταιρεία στην Ελλάδα αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Διαθέσιμο αρχικά σε βενζινοκίνητες εκδόσεις το νέο σούπερ μίνι της Seat προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 11.700 ευρώ για το χιλιάρι των 75 ίππων, με πλήρη στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηχοσύστημα με θύρες USB, SD και Aux, υπολογιστή ταξιδιού και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Το τούρμπο ξεκινάει από το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού, με 13.050 ευρώ, περιλαμβάνοντας και επιπλέον διαιρούμενο πίσω κάθισμα, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, δισκόφρενα πίσω για τις εκδόσεις με ισχύ μεγαλύτερη των 100 ίππων, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι για το ηχοσύστημα κλπ. Επίσης για τα πρώτα αυτοκίνητα που θα πωλούνται κατά την περίοδο λανσαρίσματος, η αντιπροσωπεία προσφέρει 3 ειδικά πακέτα πρόσθετου εξοπλισμού Launch Editions για την έκδοση Style, με ειδική έκπτωση της τάξης του 64-66% (1050-1750 ευρώ ανάλογα με το πακέτο) σε σχέση με τις κανονικές τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού που αυτά περιλαμβάνουν.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Seat Ibiza

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

«Παιχνίδια» με Mini JCW στο Ελληνικό

Ειδική εκδήλωση για τον Τύπο και το κοινό
Για μία ακόμα φορά η Mini οργανώνει στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού μία εκδήλωση για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων των κορυφαίων σπορ εκδόσεων της γκάμας της, που χαρακτηρίζονται με το προσωνύμιο John Cooper Works. Ξεκινώντας με τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, αλλά συνεχίζοντας για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και με το κοινό, η θυγατρική του BMW γκρουπ στην Ελλάδα προσφέρει στο ασφαλές περιβάλλον της ειδικά διαμορφωμένης πίστας και με τη βοήθεια εξειδικευμένων εκπαιδευτών τη δυνατότητα αξιολόγησης των Mini JCW μέσα από ορισμένες ειδικές ασκήσεις που αξιοποιούν τα χαρακτηριστικά και την τεχνολογία των αυτοκινήτων. Με δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της Mini για τις συγκεκριμένες εκδόσεις, οι οποίες έχουν δύναμη και επιδόσεις που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες αναβαθμίσεις των κάθε είδους σούπερ μίνι, οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες επαφής με αυτούς είναι μάλλον ο σωστός τρόπος προσέγγισης, περνώντας και το σωστό μήνυμα πως κάποια πράγματα καλό είναι να δοκιμάζονται σε ασφαλές περιβάλλον.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - «Παιχνίδια» με Mini JCW στο Ελληνικό

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε την ανανεωμένη BMW σειράς 4

Πανελλαδική παρουσίαση στο Σούνιο
Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι πλέον η ανανεωμένη BMW σειράς 4 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση στο Σούνιο για την παρουσίαση του αυτοκινήτου στους εκπροσώπους του Τύπου. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 43.150 ευρώ για την 418i Coupe, με πληρέστατο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει στάνταρ ESP, 6 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, συναγερμό, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, σύστημα καθαρισμού προβολέων, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με Bluetooth και θύρα USB, online υπηρεσίες Connected Drive, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ., ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και δωρεάν σέρβις για 5 χρόνια ή 60.000 χιλιόμετρα. Οι τιμές των ντίζελ ξεκινούν από 48.850 ευρώ για την 418d Coupe. Αντίστοιχα οι τιμές των καμπριολέ ξεκινούν από 55.000 ευρώ (420i) για τις βενζινοκίνητες και από 60.050 ευρώ (420d) για τις ντίζελ. Τέλος για τις πεντάθυρες Gran Coupe οι τιμές ξεκινούν από 43.600 ευρώ (418i) για τις βενζινοκίνητες και από 49.250 ευρώ (418d) για τις ντίζελ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε την ανανεωμένη BMW σειράς 4

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Jeep Compass

Αποστολή στην Πορτογαλία
Η πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Jeep Compass έγινε στην περιοχή της Λισαβόνας στην Πορτογαλία με συμμετοχή μιας πολυμελούς ελληνικής αποστολής, δείγμα της ιδιαίτερης σημασίας που έχει αποκτήσει και στην ελληνική αγορά η κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων ελεύθερου χρόνου. Το νέο μοντέλο της Jeep παρουσιάστηκε σε ένα σχεδόν «μεσογειακό» (αν και στις ακτές του Ατλαντικού!) περιβάλλον σε ό,τι αφορά τις εντός και εκτός δρόμου διαδρομές, δίνοντας μας τη δυνατότητα να μια πρώτη αξιολόγηση σε συνθήκες αρκετά παραπλήσιες με τις ελληνικές. Πολύ καλά προσαρμοσμένη σ' αυτές τις συνθήκες είναι και η γκάμα των κινητήρων, που σε αντίθεση με το παρελθόν της αμερικανικής εταιρείας έχουν ιταλική καταγωγή και ανάλογα περιορισμένο κυβισμό. Το αυτοκίνητο πρόκειται να έρθει άμεσα στην ελληνική αγορά, με το λανσάρισμά του να προβλέπεται να γίνει μέσα στον Ιούλιο. Οι τιμές δεν είναι ακόμα γνωστές, θα ξεκινούν πάντως αρκετά κάτω από τις 30.000 ευρώ για την βασική βενζινοκίνητη έκδοση.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Jeep Compass

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
  Trailhawk
  Trailhawk
  Trailhawk
  Trailhawk

Οδηγούμε το νέο Honda Civic

Αποστολή στην ορεινή Αχαΐα
Η νέα γενιά του 5θυρου Honda Civic, που έκανε την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της το περασμένο φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε για την παρουσίασή της μία μεγάλη δημοσιογραφική εκδήλωση στην ορεινή Αχαΐα, επισημαίνοντας έτσι τη μεγάλη σημασία που δίνει στο νέο της μικρομεσαίο χάτσμπακ, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τη δραστηριότητα της στην ελληνική αγορά. Το νέο 5θυρο Civic θα διατίθεται αρχικά με βενζινοκινητήρες, σε τιμές που ξεκινούν από 20.650 ευρώ για το χιλιάρι τούρμπο των 129 ίππων και, όπως συνηθίζει η Honda, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το μεταλλικό χρώμα κι ένα ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, ιδιαίτερα στον τομέα της ασφάλειας, στο οποίο στάνταρ είναι το ESP με hill holder, 6 αερόσακοι, το πακέτο οδικών βοηθημάτων και συστημάτων ασφαλείας Honda Sensing που περιλαμβάνει σύστημα φρεναρίσματος ανάγκης για αποφυγή εμπoδίου, αναγνώριση συστημάτων κυκλοφορίας και cruise control, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και αποφυγή παρέκκλισης λωρίδας, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα, υπολογιστής ταξιδιού, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με θύρα USB, Βluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop κλπ. Επίσης στην τιμή περιλαμβάνεται 5ετής εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν σέρβις και οδική βοήθεια.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Honda Civic

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε 5 Porsche στην πίστα των Σερρών

Αποστολή στις Σέρρες
Στο πλαίσιο της δραστηριότητας "Porsche Driving Experience", που αφορά την εκπαίδευση πελατών της Porsche στην ασφαλή οδήγηση των εξαιρετικά δυνατών και γρήγορων αυτοκινήτων της, η γερμανική εταιρεία έχει προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων στη νοτιοανατολική Ευρώπη, με πρώτο σταθμό την Ελλάδα και την πίστα των Σερρών. Με πρωτοβουλία της ελληνικής αντιπροσωπείας, η εκδήλωση στις Σέρρες ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα με αποκλειστικούς προσκεκλημένους 20 αυτοκινητικούς συντάκτες από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα να οδηγήσουν στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας πέντε από τα πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα της Porsche: την 911 Turbo, τις 718 Cayman S και 718 Boxster S, την Panamera Turbo και την Macan Turbo Performance. Μια πρόσκληση που δεν θα αφήναμε με τίποτα να πάει χαμένη, αφού συνδύαζε με τον καλύτερο τρόπο την οδηγική εμπειρία με τις κορυφαίες Porsche και την επάνοδό μας μετά από αρκετό καιρό στην μοναδική ελληνική πίστα υψηλών προδιαγραφών, στην οποία φιλοξενούνται και διεθνείς αγώνες.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε 5 Porsche στην πίστα των Σερρών

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Suzuki Swift

Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική
Αμέσως μετά την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο μήνα, το νέο Suzuki Swift αρχίζει να διατίθεται και στην ελληνική αγορά και η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μια μεγάλη δημοσιογραφική παρουσίαση με πολλά αυτοκίνητα, δείγμα της σημασίας που έχει η νέα της πρόταση στην δημοφιλέστερη κατηγορία της αγοράς. Κατασκευασμένο πλέον στην Ιαπωνία, το νέο Swift θα προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 11.680 ευρώ για το 1.2, με ένα πλήρες επίπεδο εξοπλισμού, όπως συνηθίζει τελευταία η Suzuki, στο οποίο περιλαμβάνονται στάνταρ ESP, 6 αερόσακοι, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, κλιματισμός, αυτόματα φώτα, ραδιο-CD με Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστής ταξιδιού, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Οι τιμές για το χιλιάρι τούρμπο ξεκινούν από 13.880 ευρώ με το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει επιπλέον ζάντες αλουμινίου, οθόνη αφής για το ηχοσύστημα με κάμερα οπισθοπορείας και δυνατότητα σύνδεσης με smartphones, προβολείς ομίχλης και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Suzuki Swift

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Kia Picanto

Αποστολή στη Βαρκελώνη
Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της 3ης γενιάς του μίνι της Kia στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η κορεάτικη εταιρεία οργάνωσε στη Βαρκελώνη την πανευρωπαϊκή δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Picanto, με συμμετοχή και πολυμελούς ελληνικής αποστολής (δείγμα της σημασίας που δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία στο νέο μικρό μοντέλο της μάρκας). Η διάθεση του αυτοκινήτου στις ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσει σταδιακά από το τρέχον τρίμηνο, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές του φθινοπώρου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας (ο τελικός τιμοκατάλογος δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί) η τιμή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα θα ξεκινάει από 10.300 ευρώ στη βασική έκδοση με τον ατμοσφαιρικό χιλιάρη κινητήρα και στάνταρ εξοπλισμό που θα περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και ραδιο-CD. Επίσης με (πολύ σωστή) επιλογή της αντιπροσωπείας, στάνταρ στην ελληνική αγορά θα είναι και η ρεζέρβα, κάτι που δεν ισχύει για όλη την Ευρώπη. Η κλιμάκωση των τιμών θα φτάνει μέχρι τα 12.700 ευρώ για την έκδοση 1.2 GT line.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Kia Picanto

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το ανανεωμένο VW Golf

Παρουσίαση στην Αττική
Η δημοσιογραφική παρουσίαση του ευρύτατα ανανεωμένου Golf, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αττικής, σηματοδοτεί και την έναρξη διάθεσης του μπεστ σέλερ της VW στην ελληνική αγορά. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε μια μεγάλη γκάμα εκδόσεων, με 3θυρο, 5θυρο ή «στέισον» αμάξωμα και με σχεδόν κάθε δυνατή μορφή συστήματος παροχής ισχύος, βενζινοκίνητο, ντίζελ, με φυσικό αέριο, υβριδικό και αμιγώς ηλεκτροκίνητο. Οι τιμές των μοντέλων που θα είναι άμεσα διαθέσιμα ξεκινούν από τα 16.450 ευρώ για το 3θυρο και 17.400 ευρώ για το 5θυρο με τον χιλιάρη βενζινοκινητήρα των 85 ίππων, με ένα εντυπωσιακά πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει στάνταρ ESP με λειτουργίες ηλεκτρονικά ελεγχόμενου διαφορικού, σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου και hill holder, 7 αερόσακους, σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με αναγνώριση πεζών και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, προσαρμοζόμενο cruise control, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής, ραδιόφωνο, θύρες SD και Aux και χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστή ταξιδιού, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση, σύστημα start-stop κλπ. Οι τιμές του ντίζελ ξεκινούν από 20.750 ευρώ για το 3θυρο και 21.700 ευρώ για το 5θυρο.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το ανανεωμένο VW Golf

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Isuzu D-Max

Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική
Ένα από τα πιο πετυχημένα ανοιχτά ελαφρά φορτηγά (πικάπ) παγκοσμίως, από μία εταιρεία κατεξοχήν εξειδικευμένη σ' αυτού του είδους τα οχήματα, το νέο Isuzu D-Max, είναι πλέον διαθέσιμο στη νέα γενιά του και στην ελληνική αγορά, με βασικό ατού το νέο οικονομικό κινητήρα του. Με αφορμή το λανσάρισμά του, η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μία μεγάλη δημοσιογραφική εκδήλωση στην Αττική για την παρουσίαση του αυτοκινήτου στους εκπροσώπους του Τύπου, στους οποίους έδωσε την ευκαιρία και για μια σύντομη οδηγική επαφή με αυτό. Το νέο D-Max προσφέρεται σε μία πλήρη γκάμα, με ένα εύρος τιμών που εκτείνεται από τα 21,900 ευρώ για το μονοκάμπινο με κίνηση στους πίσω τροχούς, μέχρι τα 38.659 ευρώ για το 4θυρο διπλοκάμπινο με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο. Ο εξοπλισμός είναι επιπέδου καλού επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιαίτερα στον τομέα της ασφαλείας, όπου στάνταρ είναι το ABS με brake assist και ηλεκτρονικό κατανεμητή πέδησης, το ESP με σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα και σύστημα ελέγχου κατάβασης σε απότομη κατωφέρεια, καθώς και 6 αερόσακοι.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Isuzu D-Max

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε τη νέα σειρά 5 της BMW

Παρουσίαση στην Αττική
Η μεγάλη δημοσιογραφική παρουσίαση που οργάνωσε η BMW στη Βουλιαγμένη σηματοδοτεί την έναρξη διάθεσης της νέας γενιάς του εμβληματικού μεσαίου της σεντάν στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την έβδομη γενιά της σειράς 5 από το 1972 που παρουσιάστηκε το πρώτο ομώνυμο μοντέλο, με τις συνολικές πωλήσεις να έχουν φτάσει από τότε το 1,2 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Διαθέτοντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης, συστήματα ασφαλείας και συστήματα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας, η νέα «πεντάρα» προσφέρεται στην Ελλάδα σε τιμές που ξεκινούν από τα 60.950 ευρώ για τη ντίζελ 520d, ενώ οι βενζινοκίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα 69.350 ευρώ για την 530i. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις εξοπλισμού, που είναι σε όλες ιδιαίτερα πλούσιος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στη βασική έκδοση περιλαμβάνονται ως στάνταρ (εκτός από τα δεδομένα συστήματα ασφαλείας φυσικά) στοιχεία όπως τα φώτα τεχνολογίας LED, το σύστημα πλοήγησης, οι αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, το σύστημα συναγερμού κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε τη νέα σειρά 5 της BMW

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Renault Megane

Αποστολή στο Ναύπλιο
Η μεγάλη δημοσιογραφική παρουσίαση που οργάνωσε στο Ναύπλιο η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault, σηματοδοτεί το λανσάρισμα του νέου Megane στην ελληνική αγορά, όπου η κατηγορία των μικρομεσαίων «οικογενειακών» αυτοκινήτων είναι η δεύτερη μεγαλύτερη, με μερίδιο που ξεπερνά το 30%. Το νέο Megane θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ, σε τιμές που ξεκινούν από τα 17.150 ευρώ για το βενζινοκίνητο 1.2 με τους 100 ίππους και στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, ραδιόφωνο με Βluetooth και θύρα USB, σύστημα start-stop και σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Οι τιμές των ντίζελ ξεκινούν από 18.890 ευρώ για το 1.5 των 90 ίππων, με αντίστοιχο επίπεδο εξοπλισμού.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Renault Megane

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Honda CR-V με το αυτόματο 9άρι

Αποστολή στην Αράχοβα
Με αφορμή τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά της έκδοσης του Honda CR-V με το αυτόματο κιβώτιο των 9 ταχυτήτων, η οποία μάλιστα διατίθεται και σε ειδική τιμή προσφοράς, η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μια δημοσιογραφική εκδήλωση στην περιοχή του Παρνασσού, δίνοντας στους εκπρόσωπος του ειδικού Τύπου τη δυνατότητα να οδηγήσουν το αυτοκίνητο σε συνθήκες που αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης έκδοσης (η οποία είναι και τετρακίνητη). To CR-V i-DTEC με το αυτόματο κιβώτιο διατίθεται στη δεύτερη, πλούσια έκδοση εξοπλισμού, σε τιμή που ξεκινάει από 37.600 ευρώ. Στη τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με το νέο προωθητικό πρόγραμμα της αντιπροσωπείας της Honda, 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν σέρβις και 5 χρόνια οδική βοήθεια. Και φυσικά ένα ασυνήθιστα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει στάνταρ ESP με hill holder και σταθεροποίηση πορείας trailer, σύστημα ελέγχου κατάβασης σε απότομες κατωφέρειες, 6 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος ανάγκης στην πόλη, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης, cruise control, συναγερμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth και θύρες USB (2) και Aux, υπολογιστή ταξιδιού, σύστημα start-stop κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Honda CR-V με το αυτόματο 9άρι

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε τη 2λιτρη Porsche Macan

Γνωριμία στους δρόμους της Αττικής
Τη νέα βασική έκδοση της Porsche Macan, που χρησιμοποιεί πλέον τον καινούργιο 4κύλινδρο εν σειρά 2λιτρο κινητήρα, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε για δύο μέρες στους δρόμους της Αττικής μετά από συνεννόηση με την ελληνική αντιπροσωπεία, που θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική αυτήν την προσθήκη στη γκάμα του μοντέλου. Σε μια αγορά όπου το κράτος και οι φορολογικές αρχές ενοχοποιούν τα «κυβικά», ένας 2λιτρος κινητήρας είναι προφανές πως κάνει πλέον λιγότερο «εξωτικό» το αυτοκίνητο. Η 2λιτρη Macan προσφέρεται στην τιμή που ξεκινάει από 73.500 ευρώ, με πολύ πλούσιο βεβαίως εξοπλισμό, στον οποίο περιλαμβάνονται στάνταρ ESP με hill holder, 6 αερόσακοι, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα ελέγχου κατάβασης, αυτόματος τριζωνικός κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενo κάθισμα οδηγού, ηχοσύστημα με Bluetooth, 2 θύρες USB και θύρα aux, cruise control, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης, υπολογιστής ταξιδιού, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα start-stop κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε τη 2λιτρη Porsche Macan

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Kuga

Αποστολή στον Παρνασσό
Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το πρόσφατα ανανεωμένο Ford Kuga, για το οποίο η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μια μεγάλη δημοσιογραφική εκδήλωση, στην οποία μας δόθηκε και η ευκαιρία να οδηγήσουμε το αυτοκίνητο σε μια μεγάλη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι τον Παρνασσό. Με βασικό στοιχείο της ανανέωσης το νέο κινητήρα ντίζελ 1.5, σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, το Kuga διατίθεται σε μια αρκετά ευρεία γκάμα από πλευράς κινητήρων και κιβωτίων ταχυτήτων και σε πλούσιες εκδόσεις από πλευράς εξοπλισμού. Οι τιμές ξεκινούν από 22.095 ευρώ για το βενζινοκίνητο 1.5 των 150 ίππων, με ασυνήθιστα πλούσιο εξοπλισμό στον οποίο στάνταρ είναι το ESP με hill holder, 7 αερόσακοι, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, ηχοσύστημα με οθόνη αφής, Bluetooth, θύρες USB (2), Aux και SD και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα συνδεσιμότητας Ford SYNC3 με βελτιωμένη ενσωμάτωση των smartphone, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, cruise control, ράγες οροφής, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Οι τιμές των ντίζελ ξεκινούν από 25.840 ευρώ για το 1.5.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το ανανεωμένο Ford Kuga

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

  UP