ΕΙΔΗΣΕΙΣ
::

Πολιτική Διαχείρισης του auto-internet

        ..:: Σαββάτο, 14 Απριλίου 2007 ::..

Με την επίσκεψή σας στο site auto-internet, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους:

Τα περιεχόμενα αυτού του site παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και μπορούν ν' αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση. Δεν αποτελούν προτάσεις αγοράς και οι συντάκτες των κειμένων και υπεύθυνοι των διαφόρων πληροφοριών που περιέχονται σ' αυτό ουδεμία ευθύνη φέρουν για επιλογές που οι χρήστες μπορεί να κάνουν με βάση αυτά τα κείμενα ή πληροφορίες και για βλάβες που μπορεί να υποστούν απ' αυτές.

Οι πληροφορίες για τις τιμές που περιλαμβάνονται σε κείμενα ή πίνακες του auto-internet, είναι καθαρά ενημερωτικές, δεν συνιστούν κανενός είδους προσφορά και μπορεί να διαφέρουν από τις τιμές που παρέχουν οι αντιπροσωπείες και οι έμποροι.

Τα προσωπικά στοιχεία που στέλνετε με τη φόρμα επικοινωνίας δεν αποθηκεύονται σε βάσεις δεδομένων, δεν δίνονται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας από το auto-internet για πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και όχι για εμπορικούς σκοπούς, προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών κλπ. O εντοπισμός από σχετικό πρόγραμμα της "IP address" οποιουδήποτε υπολογιστή από τον οποίο γίνεται είσοδος στο auto-internet, γίνεται για καθαρά στατιστικούς λόγους, για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του site και του αριθμού των «μοναδικών επισκεπτών» του, ώστε να βελτιώνονται οι υπηρεσίες που παρέχει, η συντήρηση και η διαχείρισή του και όχι για καταγραφή των επισκεπτών σε οποιουδήποτε είδους βάση δεδομένων για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών κλπ.

Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site.

Όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα, σήματα υπηρεσιών, προϊόντων και εταιρειών που εμφανίζονται στο site αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων εταιρειών και δημοσιεύονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς λόγους. Aπαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή, διανομή αυτών χωρίς την έγγραφη άδεια των ενδιαφερομένων εταιρειών.

Το auto-internet μπορεί να περιέχει συνδέσεις (links) προς άλλα web sites για καθαρά ενημερωτικούς λόγους, αλλά δεν αντιπροσωπεύει και δεν εγγυάται την ακρίβεια και τη γνησιότητα των πληροφοριών που περιέχονται σ' αυτά.

Δεν υπάρχει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει, αμέσως ή εμμέσως, με οποιαδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση στο auto-internet, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ).


  UP