ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ::

Οδηγούμε το XEV YOYO

Στους δρόμους της Αθήνας
Με την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης αυξάνεται συνεχώς και ο αριθμός των ηλεκτρικών μικροαυτοκινήτων που προορίζονται για χρήση στην πόλη και πλέον εισάγονται αρκετά και στην Ελλάδα. Ένα από αυτά είναι το YOYO της XEV που εισάγεται από τη γνωστή εταιρεία Σπανός Α.Ε., η οποία οργάνωσε μια δημοσιογραφική εκδήλωση για την παρουσίαση του αυτοκινήτου στους εκπροσώπους του Τύπου και για μια πρώτη οδηγική επαφή με αυτό. Το YOYO προσφέρεται στην τιμή που ξεκινάει από 12.990 ευρώ στη βασική του έκδοση (συμπεριλαμβάνοντας και την κρατική επιδότηση 3.000 + 1.000 ευρώ για νέους έως 29 ετών), με στάνταρ εξοπλισμό «κανονικού» αυτοκινήτου, ο οποίος περιλαμβάνει κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, Bluetooth και 3 θύρες USB.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το XEV YOYO

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Volvo EX30

Παρουσίαση στην Αττική
Μετά την πρόσφατη μεγάλη εκδήλωση της Volvo για την παρουσίαση στους δημοσιογράφους και σε πιθανούς πελάτες του νέου της μικρού ηλεκτρικού SUV, του EX30, η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μία αμιγώς δημοσιογραφική εκδήλωση, για να δώσει στους εκπροσώπους του Τύπου και την δυνατότητα για μια σύντομη οδηγική εμπειρία με το αυτοκίνητο. Υπενθυμίζουμε ότι το EX30 προσφέρεται στην τιμή που ξεκινάει από 37.572 ευρώ χωρίς την κρατική επιδότηση για την έκδοση με την μπαταρία των 51 kWh, γεγονός που συνεπάγεται ότι με την κρατική επιδότηση πέφτει κάτω και από τις 30.000 ευρώ. Ο πλούσιος εξοπλισμός της βασικής έκδοσης περιλαμβάνει στάνταρ μεταξύ άλλων ESP με hill holder, σύστημα ελέγχου κατάβασης, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, κλιματισμό, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματους προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα υψηλής πιστότητας με ψηφιακό ραδιόφωνο, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, Bluetooth και χειριστήρια στο τιμόνι, συναγερμό κλπ. Το αυτοκίνητο καλύπτεται από πρόγραμμα συντήρησης 3 ετών (ή 100.000 χλμ.), ενώ η Volvo Car Hellas καλύπτει με 2ετή επέκταση εγγύησης την 3ετή εργοστασιακή, δηλαδή συνολικά 5 έτη (ή 100.000 χλμ.)
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Volvo EX30

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε τα νέα Mitsubishi Colt και ASX

Στους δρόμους της Αττικής
Σε μία μεγάλη δημοσιογραφική εκδήλωση, η αντιπροσωπεία της Mitsubishi παρουσίασε στους έλληνες δημοσιογράφους τα δύο εντελώς νέα μοντέλα της, Colt και ASX, που δημιουργήθηκαν μετά την ένταξη της ιαπωνικής εταιρείας στη συμμαχία Renault-Nissan. Το νέο Colt προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 18.700 ευρώ για το ατμοσφαιρικό χιλιάρι των 67 ίππων, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα ειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, αυτόματους καθαριστήρες, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Οι τιμές για το ASX ξεκινούν από 25.750 ευρώ για το χιλιάρι τούρμπο των 90 ίππων με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα ειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω, cruise control, προβολείς τεχνολογίας LED, ηχοσύστημα με Bluetooth, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Και τα δύο αυτοκίνητα καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε τα νέα Mitsubishi Colt και ASX

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
  Colt
  Colt
  ASX
  ASX
  ASX
  ASX

Οδηγούμε το νέο Honda CR-V και τα e Ny1 και ZR-V

Στους δρόμους της Αττικής
Με αφορμή την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά του νέου Honda CR-V, η αντιπροσωπεία της μάρκας οργάνωσε μία εκδήλωση στην Αττική για την παρουσίαση του νέου μοντέλου στους έλληνες δημοσιογράφους, δίνοντάς μας ταυτόχρονα την ευκαιρία να οδηγήσουμε -εκτός από το CR-V-και τα νέα ZR-V και e:Ny1, που επίσης άρχισαν πρόσφατα να διατίθενται στην Ελλάδα. Το CR-V προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 54.400 ευρώ στην υβριδική έκδοση με κινήσεις τους δύο τροχούς και ιδιαίτερα πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου και παρακολούθησης διασταυρώσεων, σύστημα προειδοποίησης απόκλισης από τη λωρίδα και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, σύστημα παρακολούθησης εντός της προσοχής, 11 αερόσακους, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, προσαρμοζόμενο cruise control, ηλεκτρικά καθίσματα εμπρός (με ρύθμιση οσφυϊκής στήριξης για τον οδηγό), θερμαινόμενο τιμόνι, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς τεχνολογίας LED, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου, υπολογιστή ταξιδιού, σύστημα πολυμέσων με ψηφιακό ραδιόφωνο, Bluetooth, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, 2 θύρες USB και χειριστήρια στο τιμόνι, 2 επιπλέον θύρες USB πίσω, σύστημα πλοήγησης, ασύρματη φόρτιση κινητού, συναγερμό, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Υπενθυμίζεται ότι για το Honda ZR-V οι τιμές ξεκινούν από 44.700 ευρώ και για το ηλεκτρικό e Ny1 από 53.900 ευρώ χωρίς κρατική επιδότηση (45.900 με την επιδότηση).
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Honda CR-V και τα e Ny1 και ZR-V

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
  CR-V
  CR-V
  CR-V
  ZR-V
  ZR-V
  ZR-V
  ZR-V
  ZR-V
  ZR-V
  e:Ny1
  e:Ny1
  e:Ny1
  e:Ny1
  e:Ny1

Οδηγούμε το νέο VW Amarok

Πρώτη επαφή στην Αττική
Μετά την πρόσφατη στατική παρουσίαση του νέου Amarok στους εκπροσώπους του Τύπου, η ελληνική αντιπροσωπεία μας παραχώρησε το αυτοκίνητο και για μία σύντομη διήμερη επαφή μαζί του σε διαδρομές της επιλογής μας. Υπενθυμίζουμε ότι η νέα γενιά του Amarok προσφέρεται σε τιμές που ξεκινούν από 48.200 ευρώ (για το 2λιτρο ντίζελ των 205 ίππων), με ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, 9 αερόσακους, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, ψηφιακό πίνακα οργάνων, σύστημα πολυμέσων με ψηφιακό ραδιόφωνο, αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ρύθμισης σταθερής ταχύτητας, ράγες οροφής κλπ. Η 3λιτρη έκδοση ξεκινάει από 55.000 ευρώ με το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού. Το αυτοκίνητο καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών (ή 100.000 χλμ.)
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο VW Amarok

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το MG ZS

Πανελλαδική παρουσίαση της MG στην Αττική
Με μία μεγάλη εκδήλωση στο Λαγονήσι για τους εκπροσώπους του Τύπου, παρουσία και εκπροσώπων του κινεζικού ομίλου SAIC, ο όμιλος Συγγελίδη σηματοδότησε την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά των αυτοκινήτων της μάρκας MG που ανήκει στον όμιλο SAIC (Shanghai Automobile Industry Corporation), έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων της Κίνας, αλλά και παγκοσμίως. Στην ελληνική αγορά θα διατίθεται μια μεγάλη γκάμα μοντέλων, συμβατικών αλλά και ηλεκτροκίνητων, η οποία ξεκινάει από τη δημοφιλέστερη κατηγορία της ελληνικής αγοράς, αυτή των μικρών SUV, με το μοντέλο ZS, με συμβατικούς βενζινοκινητήρες 1.5 και 1.0 τούρμπο. Οι τιμές ξεκινούν από 18.950 για το ατμοσφαιρικό 1.5 των 106 ίππων, με πλήρη στάνταρ εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ESP με hill holder, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, προβολείς τεχνολογίας LED, cruise control, αυτόματα φώτα, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με ψηφιακό ραδιόφωνο, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, θύρες USB και χειριστήρια στο τιμόνι, συναγερμό, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Η ηλεκτρική έκδοση ξεκινάει από 35.950 ευρώ (27.950 με την κρατική επιδότηση). Το μεσαίο SUV HS με βενζινοκινητήρα 1.5 τούρμπο και 162 ίππους ξεκινάει από 27.900 ευρώ, η φορτιζόμενη υβριδική έκδοση eHS, με συνολική ισχύ 258 ίππων, από 40.500 ευρώ. Το μικρό ηλεκτρικό MG4 ξεκινάει από 32.250 ευρώ (24.448 με την κρατική επιδότηση) και το μεσαίο ηλεκτρικό στέισον MG5 ξεκινάει από 36.300 ευρώ (28.300 με την κρατική επιδότηση). Όλα τα μοντέλα καλύπτονται από εγγύηση 7 ετών (ή 150.000 χιλιομέτρων).
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το MG ZS

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Hyundai Kona

Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική
Με μια μεγάλη εκδήλωση για τους δημοσιογράφους αυτοκινήτου της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, η αντιπροσωπεία της Hyundai σηματοδότησε την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά της νέας γενιάς του Kona. Το μικρό SUV της κορεατικής εταιρείας διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα βενζινοκίνητων και υβριδικών εκδόσεων, σε τιμές που ξεκινούν από 26.290 ευρώ για το χιλιάρι των 120 ίππων με το ήπιο υβριδικό σύστημα. Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας ESP με hill holder και υποβοήθηση καθόδου, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας και διατήρησης στο μέσον της λωρίδας, σύστημα παρακολούθησης κόπωσης οδηγού με κάμερα στο τιμόνι, σύστημα προειδοποίησης πιθανής εγκατάλειψης προσώπου στα πίσω καθίσματα, 7 αερόσακους (ο 7ος ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό), κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, αυτόματα φώτα, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη αφής, θύρες USB εμπρός και πίσω, συμβατότητα με smartphone και χειριστήρια στο τιμόνι, δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού, συναγερμό, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα start-stop κλπ. Η υβριδική έκδοση ξεκινάει από 31.890 ευρώ και η τετρακίνητη (με τον ισχυρότερο κινητήρα 1.6 και το δεύτερο -ακόμα πλουσιότερο- επίπεδο εξοπλισμού) από 37.490 ευρώ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Hyundai Kona

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor

Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική
Μετά την πετυχημένη παρουσίαση του προηγούμενου Ford Ranger Raptor, κατά τη διάρκεια της οποίας οι έλληνες αυτοκινητικοί συντάκτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν την πιο σπορ και σκληροτράχηλη έκδοση του «πικάπ» της Ford στους δρόμους της Αττικής, αλλά και σε εκτός δρόμου διαδρομές, η ελληνική αντιπροσωπεία επανέλαβε το εγχείρημα με τη νέα γενιά αυτού του ξεχωριστού αυτοκινήτου που εξελίχθηκε από τη Ford Performance. Το νέο Raptor, που δυστυχώς στην Ελλάδα το παράλογο νομικό σύστημα το οποίο δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση συντεχνιακών συμφερόντων, περιορίζει τη χρήση του αποκλειστικά σε αγρότες και επαγγελματίες, έχει τιμή που ξεκινάει από 72.336 ευρώ. Και φυσικά διαθέτει ένα ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει ESP, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, 9 αερόσακους (με αερόσακους γονάτων οδηγού-συνοδηγού και κεντρικό αερόσακο ανάμεσα στους δύο), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, αυτόματους προβολείς τεχνολογίας Matrix LED, προβολείς ομίχλης, αυτόματους καθαριστήρες, προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα επιλογής επιφάνειας οδήγησης με 7 επιλογές, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω, κάμερα 360º, θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, σύστημα πολυμέσων με ηχοσύστημα B&O, Bluetooth, ψηφιακό ραδιόφωνο, θύρες USB και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα πλοήγησης, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου και δύο ενσωματωμένες πρίζες 400 W, συναγερμό, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το VW ID. Buzz

Στους δρόμους της Αττικής
Μετά τη στατική παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, που σηματοδότησε την έναρξη διάθεσής του στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία της VW μας έδωσε τη δυνατότητα και για μία τριήμερη οδηγική επαφή με το ξεχωριστό ηλεκτρικό βαν ID. Buzz που αναβιώνει την ιδέα του εμβληματικού Transporter (ή T1 Bulli). Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού και η τιμή του ξεκινάει για τη βασική έκδοση από 66.500 ευρώ χωρίς την κρατική επιδότηση με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ η ακόμα πλουσιότερη έκδοση Plus κοστίζει 70.500 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η παροχή δωρεάν σέρβις για 7 χρόνια.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το VW ID. Buzz

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Renault Austral

Παρουσίαση στην Αττική
Με την έναρξη διάθεσης του νέου της μικρομεσαίου SUV, του Austral, στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία της Renault οργάνωσε μία εκδήλωση στην Αττική για την παρουσίαση του αυτοκινήτου στους έλληνες δημοσιογράφους, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία για μια πρώτη οδηγική εμπειρία. Οι τιμές ξεκινούν από 38.450 ευρώ (έκδοση mild hybrid advanced 130), με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, 7 αερόσακους (ο 7ος είναι κεντρικός αερόσακος εμπρός), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, cruise control, εμπρός, πλαϊνούς και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με ψηφιακό ραδιόφωνο, Bluetooth, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, 2 θύρες USB εμπρός και χειριστήρια στο τιμόνι, 2 θύρες USB πίσω, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. To Austral καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Renault Austral

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε τη νέα BMW X1

Παρουσίαση στην Αττική
Μετά την πρόσφατη στατική παρουσίαση της νέας γενιάς του μικρότερου SUV της γκάμας της, της X1, η BMW μας έδωσε τη δυνατότητα και για μία πρώτη σύντομη οδηγική επαφή με το αυτοκίνητο στους δρόμους της Αττικής. Η νέα X1 προσφέρεται πλέον με μία πλήρη γκάμα κινητήρων, που εκτός από τις συμβατικές και τις υβριδικές εκδόσεις περιλαμβάνει και την ηλεκτρική iX1. Οι τιμές αυτοκινήτου ξεκινούν από 40.090 ευρώ για τη βενζινοκίνητη sDrive18i (με κίνηση στους εμπρός τροχούς), με βασικό εξοπλισμό στον οποίο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων σύστημα εντοπισμού εμποδίων εμπρός και αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας, προσαρμοζόμενά cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα μια ασύρματη συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε τη νέα BMW X1

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Toyota Aygo X

Στους δρόμους της Αττικής
Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας έχουν οδηγήσει στη διαδικτυακή οργάνωση των περισσότερων δημοσιογραφικών εκδηλώσεων για την παρουσίαση νέων μοντέλων, διαδικτυακή... οδήγηση, όμως, δεν είναι δυνατή! Έτσι Η Toyota Ελλάς, μετά την διαδικτυακή παρουσίαση του νέου Aygo X στους έλληνες δημοσιογράφους, μας έδωσε τη δυνατότητα και για μία διήμερη πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο επί ελληνικού εδάφους, ώστε να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το αυτοκίνητο. Οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από 14.370 ευρώ για την έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης σε διασταύρωση, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, αυτόματα φώτα, προσαρμοζόμενο cruise control, ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Οι τιμές των αυτόματων εκδόσεων ξεκινούν από 16.070 ευρώ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Toyota Aygo X

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Skoda Fabia

Παρουσίαση στην Αττική
Η τέταρτη γενιά του Fabia, του δεύτερου πιο πετυχημένου εμπορικά μοντέλου της Skoda μετά το Octavia, είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Η αντιπροσωπεία της Skoda οργάνωσε με την ευκαιρία μια εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου μοντέλου στους έλληνες δημοσιογράφους, δίνοντάς τους και την δυνατότητα για μια πρώτη οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Αττικής. Η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινάει από 14.990 ευρώ για το μπλε χιλιάρι των 80 ίππων, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματα φώτα, προβολείς τεχνολογίας LED, περιοριστή ταχύτητας, ηχοσύστημα με Bluetooth, 2 θύρες USB και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα start-stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Η τιμή για το υπερτροφοδοτούμενο χιλιάρι TSI των 110 ίππων ξεκινάει από 17.500 ευρώ, με το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει επιπλέον σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου, cruise control και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Skoda Fabia

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Volvo C40 Recharge

Παρουσίαση στην Αττική
Μετά από αρκετό καιρό, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία, πραγματοποιήθηκε στην Αττική μία «δια ζώσης» δημοσιογραφική παρουσίαση, με οικοδεσπότη τη Volvo, που παρουσίασε το πρώτο μοντέλο της μάρκας που σχεδιάστηκε αποκλειστικά ως ηλεκτρικό, το C40 Recharge. Το νέο ηλεκτρικό SUV της Volvo προσφέρεται αρχικά σε μία ειδική έκδοση λανσαρίσματος Launch Edition, στην τιμή των 61.988 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια σέρβις, με ένα ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου, προσαρμοζόμενους προβολείς Pixel LED, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, οπτική υποβοήθηση παρκαρίσματος 360°, ηχοσύστημα Harman Kardon και σύστημα infotainment Google Android, συναγερμό, αντλία θερμότητας κλπ. Ταυτόχρονα η εταιρεία παρουσίασε και μια νέα προσθιοκίνητη έκδοση P6 του ηλεκτρικού XC40 Recharge, η οποία ξεκινάει από 46.252 ευρώ. Από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμη και η αντίστοιχη έκδοση P6 του C40 Recharge σε τιμή που θα ξεκινάει από 51.026 ευρώ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Volvo C40 Recharge

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Renault Arkana

Αποστολή στο Λουτράκι
Το νέο μικρομεσαίο 5θυρο SUV Coupe της Renault, το Arkana, είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά και η αντιπροσωπεία οργάνωσε μία εκδήλωση στο Λουτράκι για την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 25.290 ευρώ για το ήπιο υβριδικό 1.3 και από 29.390 για το υβριδικό E-Tech, με στάνταρ εξοπλισμό οποίος περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης, 6 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, cruise control, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, προβολείς τεχνολογίας LED, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με χειριστήρια στο τιμόνι κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Renault Arkana

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

  UP