ΕΙΔΗΣΕΙΣ
FORUM ::
Ελεύθερο βήμα, για όλους. Στείλτε μας mail (forum@auto-internet.gr) με τις απόψεις και τις ερωτήσεις σας, για οτιδήποτε αφορά το αυτοκίνητο, τους δρόμους και τις μεταφορές γενικότερα και απαντήστε στις απόψεις των άλλων που δημοσιεύονται εδώ. Για οποιουδήποτε είδους καταγγελίες τα mail πρέπει να είναι επώνυμα, με πλήρη στοιχεία (που μπορείτε να ζητήσετε να μη δημοσιευθούν στη σελίδα).

Ακόμα περιμένει τους ελληνικούς χάρτες

        ..:: Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 ::..

Με έκπληξή μου διάβασα στο περιοδικό σας, ότι η Honda στο CRV διαθέτει πλέον για τον Navigator της ελληνικούς χάρτες κλπ. Έχω αυτό το SUV από το 2007 και από τότε με είχαν διαβεβαιώσει (Σαρακάκης) ότι εντός του 2007 θα υπάρχει αυτό το σύστημα και θα εφοδιαστεί το αυτοκίνητο με το απαραίτητο λογισμικό. Από τότε έχω επικοινωνήσει τηλεφωνικά αλλά και με E_mail αρκετές φορές και πάντοτε με διαβεβαίωναν ότι θα με ειδοποιήσουν. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και ας είχα πληρώσει από τότε μια παροχή που ποτέ δεν έχω πάρει. Νομίζω ότι θα υπάρχουν αρκετοί σαν εμένα και εσείς σαν περιοδικό καλό θα ήταν, πέρα από τα άλλα χρήσιμα που μας προσφέρετε, ανακολουθίες αυτού του τύπου και μάλιστα από μια αντιπροσωπεία να τις αναδεικνύετε.

Μανόλης Γεωργιάδης


Γι' αυτό έχουμε δημιουργήσει τη σελίδα του Forum, όπου κάθε αναγνώστης μας μπορεί ελεύθερα να αναπτύσσει τις απόψεις του και να ενημερώνει τους υπόλοιπους.  UP