ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :: ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ::

Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor

Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική
Μετά την πετυχημένη παρουσίαση του προηγούμενου Ford Ranger Raptor, κατά τη διάρκεια της οποίας οι έλληνες αυτοκινητικοί συντάκτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν την πιο σπορ και σκληροτράχηλη έκδοση του «πικάπ» της Ford στους δρόμους της Αττικής, αλλά και σε εκτός δρόμου διαδρομές, η ελληνική αντιπροσωπεία επανέλαβε το εγχείρημα με τη νέα γενιά αυτού του ξεχωριστού αυτοκινήτου που εξελίχθηκε από τη Ford Performance. Το νέο Raptor, που δυστυχώς στην Ελλάδα το παράλογο νομικό σύστημα το οποίο δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση συντεχνιακών συμφερόντων, περιορίζει τη χρήση του αποκλειστικά σε αγρότες και επαγγελματίες, έχει τιμή που ξεκινάει από 72.336 ευρώ. Και φυσικά διαθέτει ένα ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει ESP, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, 9 αερόσακους (με αερόσακους γονάτων οδηγού-συνοδηγού και κεντρικό αερόσακο ανάμεσα στους δύο), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, αυτόματους προβολείς τεχνολογίας Matrix LED, προβολείς ομίχλης, αυτόματους καθαριστήρες, προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα επιλογής επιφάνειας οδήγησης με 7 επιλογές, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω, κάμερα 360º, θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, σύστημα πολυμέσων με ηχοσύστημα B&O, Bluetooth, ψηφιακό ραδιόφωνο, θύρες USB και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα πλοήγησης, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου και δύο ενσωματωμένες πρίζες 400 W, συναγερμό, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το VW ID. Buzz

Στους δρόμους της Αττικής
Μετά τη στατική παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, που σηματοδότησε την έναρξη διάθεσής του στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία της VW μας έδωσε τη δυνατότητα και για μία τριήμερη οδηγική επαφή με το ξεχωριστό ηλεκτρικό βαν ID. Buzz που αναβιώνει την ιδέα του εμβληματικού Transporter (ή T1 Bulli). Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού και η τιμή του ξεκινάει για τη βασική έκδοση από 66.500 ευρώ χωρίς την κρατική επιδότηση με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, ενώ η ακόμα πλουσιότερη έκδοση Plus κοστίζει 70.500 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η παροχή δωρεάν σέρβις για 7 χρόνια.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το VW ID. Buzz

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Renault Austral

Παρουσίαση στην Αττική
Με την έναρξη διάθεσης του νέου της μικρομεσαίου SUV, του Austral, στην ελληνική αγορά, η αντιπροσωπεία της Renault οργάνωσε μία εκδήλωση στην Αττική για την παρουσίαση του αυτοκινήτου στους έλληνες δημοσιογράφους, στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία για μια πρώτη οδηγική εμπειρία. Οι τιμές ξεκινούν από 38.450 ευρώ (έκδοση mild hybrid advanced 130), με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα ανίχνευσης απόσπασης προσοχής, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής κυκλοφορίας, 7 αερόσακους (ο 7ος είναι κεντρικός αερόσακος εμπρός), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, cruise control, εμπρός, πλαϊνούς και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με ψηφιακό ραδιόφωνο, Bluetooth, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, 2 θύρες USB εμπρός και χειριστήρια στο τιμόνι, 2 θύρες USB πίσω, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. To Austral καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Renault Austral

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε τη νέα BMW X1

Παρουσίαση στην Αττική
Μετά την πρόσφατη στατική παρουσίαση της νέας γενιάς του μικρότερου SUV της γκάμας της, της X1, η BMW μας έδωσε τη δυνατότητα και για μία πρώτη σύντομη οδηγική επαφή με το αυτοκίνητο στους δρόμους της Αττικής. Η νέα X1 προσφέρεται πλέον με μία πλήρη γκάμα κινητήρων, που εκτός από τις συμβατικές και τις υβριδικές εκδόσεις περιλαμβάνει και την ηλεκτρική iX1. Οι τιμές αυτοκινήτου ξεκινούν από 40.090 ευρώ για τη βενζινοκίνητη sDrive18i (με κίνηση στους εμπρός τροχούς), με βασικό εξοπλισμό στον οποίο συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων σύστημα εντοπισμού εμποδίων εμπρός και αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα προειδοποίησης εγκατάλειψης λωρίδας, προσαρμοζόμενά cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, κάμερα οπισθοπορείας, προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα μια ασύρματη συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε τη νέα BMW X1

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Toyota Aygo X

Στους δρόμους της Αττικής
Οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας έχουν οδηγήσει στη διαδικτυακή οργάνωση των περισσότερων δημοσιογραφικών εκδηλώσεων για την παρουσίαση νέων μοντέλων, διαδικτυακή... οδήγηση, όμως, δεν είναι δυνατή! Έτσι Η Toyota Ελλάς, μετά την διαδικτυακή παρουσίαση του νέου Aygo X στους έλληνες δημοσιογράφους, μας έδωσε τη δυνατότητα και για μία διήμερη πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο επί ελληνικού εδάφους, ώστε να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το αυτοκίνητο. Οι τιμές του νέου μοντέλου ξεκινούν από 14.370 ευρώ για την έκδοση με χειροκίνητο κιβώτιο, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης σε διασταύρωση, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, αυτόματα φώτα, προσαρμοζόμενο cruise control, ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα start-stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Οι τιμές των αυτόματων εκδόσεων ξεκινούν από 16.070 ευρώ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Toyota Aygo X

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Skoda Fabia

Παρουσίαση στην Αττική
Η τέταρτη γενιά του Fabia, του δεύτερου πιο πετυχημένου εμπορικά μοντέλου της Skoda μετά το Octavia, είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Η αντιπροσωπεία της Skoda οργάνωσε με την ευκαιρία μια εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου μοντέλου στους έλληνες δημοσιογράφους, δίνοντάς τους και την δυνατότητα για μια πρώτη οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Αττικής. Η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινάει από 14.990 ευρώ για το μπλε χιλιάρι των 80 ίππων, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματα φώτα, προβολείς τεχνολογίας LED, περιοριστή ταχύτητας, ηχοσύστημα με Bluetooth, 2 θύρες USB και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα start-stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Η τιμή για το υπερτροφοδοτούμενο χιλιάρι TSI των 110 ίππων ξεκινάει από 17.500 ευρώ, με το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει επιπλέον σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, ζάντες αλουμινίου, cruise control και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Skoda Fabia

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Volvo C40 Recharge

Παρουσίαση στην Αττική
Μετά από αρκετό καιρό, λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία, πραγματοποιήθηκε στην Αττική μία «δια ζώσης» δημοσιογραφική παρουσίαση, με οικοδεσπότη τη Volvo, που παρουσίασε το πρώτο μοντέλο της μάρκας που σχεδιάστηκε αποκλειστικά ως ηλεκτρικό, το C40 Recharge. Το νέο ηλεκτρικό SUV της Volvo προσφέρεται αρχικά σε μία ειδική έκδοση λανσαρίσματος Launch Edition, στην τιμή των 61.988 ευρώ, η οποία περιλαμβάνει 5 χρόνια εγγύηση και 3 χρόνια σέρβις, με ένα ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου, προσαρμοζόμενους προβολείς Pixel LED, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών, οπτική υποβοήθηση παρκαρίσματος 360°, ηχοσύστημα Harman Kardon και σύστημα infotainment Google Android, συναγερμό, αντλία θερμότητας κλπ. Ταυτόχρονα η εταιρεία παρουσίασε και μια νέα προσθιοκίνητη έκδοση P6 του ηλεκτρικού XC40 Recharge, η οποία ξεκινάει από 46.252 ευρώ. Από τον Ιούλιο θα είναι διαθέσιμη και η αντίστοιχη έκδοση P6 του C40 Recharge σε τιμή που θα ξεκινάει από 51.026 ευρώ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Volvo C40 Recharge

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το Renault Arkana

Αποστολή στο Λουτράκι
Το νέο μικρομεσαίο 5θυρο SUV Coupe της Renault, το Arkana, είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά και η αντιπροσωπεία οργάνωσε μία εκδήλωση στο Λουτράκι για την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 25.290 ευρώ για το ήπιο υβριδικό 1.3 και από 29.390 για το υβριδικό E-Tech, με στάνταρ εξοπλισμό οποίος περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης, 6 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, cruise control, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, προβολείς τεχνολογίας LED, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με χειριστήρια στο τιμόνι κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Renault Arkana

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το ανανεωμένο Dacia Duster

Αποστολή στη Γαλλία
Με το αυτοκίνητο να έχει ήδη ξεκινήσει την πορεία του στις ευρωπαϊκές αγορές, η Dacia οργάνωσε μία διεθνή δημοσιογραφική εκδήλωση στο Παρίσι για να δώσει στους εκπροσώπους του Τύπου τη δυνατότητα για μια πρώτη επαφή με το ανανεωμένο Duster. Το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από 15.990 ευρώ για το χιλιάρι βενζίνης των 90 ίππων ή βενζίνης-υγραερίου των 100 ίππων, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, αυτόματα φώτα, ράγες οροφής, υπολογιστή ταξιδιού και ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρες USB και Aux και χειριστήρια στο τιμόνι. Οι τιμές του ντίζελ ξεκινούν από 21.710 για την τετρακίνητη έκδοση με τον ίδιο εξοπλισμό και από 19.950 ευρώ για την προσθιοκίνητη με επιπλέον ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, cruise control, αισθητήρας παρκαρίσματος πίσω, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες και ζάντες αλουμινίου.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το ανανεωμένο Dacia Duster

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε τα νέα Hyundai N

Στην πίστα των Μεγάρων
Στον απόηχο του ράλι Ακρόπολις, όπου τα Hyundai i20 WRC ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, η αντιπροσωπεία της κορεάτικης μάρκας οργάνωσε για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου μία εκδήλωση στη πίστα των Μεγάρων για την παρουσίαση των νέων κορυφαίων σπορ εκδόσεων της σειράς N της γκάμας της, των νέων i20 N και Kona N και του ανανεωμένου i30 N. Το i20 N προσφέρεται σε τιμή που ξεκινάει από 24.990 ευρώ με εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και δικύκλων, σύστημα αναγνώρισης ορίων ταχύτητας, σύστημα προειδοποίησης απόσπασης προσοχής, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, cruise control, αυτόματα φώτα τεχνολογίας LED, προβολείς ομίχλης, στατικά φώτα στροφής, ζάντες αλουμινίου, συναγερμό, υπολογιστή ταξιδιού, κάμερα οπισθοπορείας, ηχοσύστημα με Bluetooth, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι, 3 θύρες USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα Start-Stop κλπ. Το i30 N προσφέρεται σε τιμή που ξεκινάει από 30.490 ευρώ (χάτσμπακ με χειροκίνητο κιβώτιο, 1.000 ευρώ παραπάνω για το Fastback) με αντίστοιχου επιπέδου εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνεται και αυτόματος διζωνικός κλιματισμός και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη καθίσματος οδηγού. Το Kona N ξεκινάει από 42.990 ευρώ, με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό, στον οποίο περιλαμβάνεται και σύστημα διατήρησης στο μέσο της λωρίδας, σύστημα ελέγχου κατάβασης, ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, σύστημα ελέγχου εκκίνησης αυτοκινήτου από στάση, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη καθίσματος οδηγού, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, σύστημα πλοήγησης, δωρεάν υπηρεσίες τηλεματικής για πέντε χρόνια, ράγες οροφής, αισθητήρα βροχής κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε τα νέα Hyundai N

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση
  i20 N
  i20 N
  i30 N
  i30 N
  i30 N
  i30 N
  Kona N
  Kona N

Οδηγούμε το Audi Q4 e-tron

Παρουσίαση στην Αττική
Στο πλαίσιο του εντατικού προγράμματος εξηλεκτρισμού της γκάμας της, η Audi ξεκινάει σύντομα τη διάθεση του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της, του Q4 e-tron, στην ελληνική αγορά και η ελληνική αντιπροσωπεία οργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του αυτοκίνητου στους έλληνες δημοσιογράφους. Οι τιμές του αυτοκινήτου ξεκινούν από 44.900 ευρώ χωρίς την κρατική επιδότηση (39.469 ευρώ με την επιδότηση) για το Q4 e-tron 35 με τη «βασική» μπαταρία των 52 kWh. Το αυτοκίνητο προσφέρεται με πλήρη βασικό εξοπλισμό, στον οποία μεταξύ άλλων είναι στάνταρ το ESP και 6 αερόσακοι, σύστημα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα, σύστημα σταθεροποίησης μετά από απότομους χειρισμούς, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενoι και θερμαινόμενoι καθρέφτες, προβολείς τεχνολογίας LED, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, cruise control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, σύστημα πλοήγησης, ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το Audi Q4 e-tron

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Ford Mustang Mach-E

Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική
Η Ford οργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση στην Αττική για την παρουσίαση στους έλληνες δημοσιογράφους του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της, του Mustang Mach-E. Το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά (η πρώτη παράδοση αναμένεται μέσα στο μήνα), σε τιμές που ξεκινούν από 57.587 ευρώ (έκδοση με πίσω κίνηση, 269 ίππου και μπαταρία 75 kWh) χωρίς την κρατική επιδότηση (51.587 με την επιδότηση). Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το επίπεδο του βασικού εξοπλισμού, που περιλαμβάνει στάνταρ ESP, σύστημα προειδοποίησης επικείμενης σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα υποβοήθησης ελιγμού αποφυγής, σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου, σύστημα ελέγχου έντασης προσοχής, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στο κέντρο της λωρίδας, 11 αερόσακους (πλευρικοί και κεφαλής εμπρός-πίσω), ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό (με σύστημα εισόδου και εκκίνησης μέσω κινητού τηλεφώνου), ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, προβολείς τεχνολογίας LED, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, αυτόματη λειτουργία προβολέων, ασύρματη φόρτιση κινητού, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών, θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, ζάντες αλουμινίου, συναγερμό, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω, σύστημα πλοήγησης, υπολογιστή ταξιδιού, ηχοσύστημα B&O με χειριστήρια στο τιμόνι, 4 θύρες USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το ηλεκτρικό Ford Mustang Mach-E

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Subaru Outback

Γνωριμία στην Αττική
Σε δύο δόσεις, λόγω κορωνοϊού έγινε από την αντιπροσωπεία της Subaru η παρουσίαση του νέου Outback. Αρχικά οργανώθηκε συνέντευξη Τύπου (σε... αραιή διάταξη!) για την παρουσίαση των στοιχείων του αυτοκινήτου στους έλληνες δημοσιογράφους και τις επόμενες μέρες δόθηκε η ευκαιρία στον καθένα ατομικά για μια πρώτη σύντομη επαφή με το αυτοκίνητο. Η ναυαρχίδα της Subaru είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, σε τιμές που ξεκινούν από 57.750 ευρώ για τη «βασική» έκδοση Style, η οποία περιλαμβάνει στάνταρ μεταξύ άλλων ESP με λειτουργίες hill holder και hill descent control, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα, σύστημα αποφυγής εξόδου από το δρόμο, σύστημα προειδοποίησης επικείμενης σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα ανίχνευσης οπισθίου οχήματος με αυτόματο φρενάρισμα οπισθοπορείας, σύστημα αναγνώρισης ορίου ταχύτητας, σύστημα προειδοποίησης εκκίνησης προπορευόμενου οχήματος, 8 αερόσακους, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, προβολείς τεχνολογίας LED με αυτόματη ρύθμιση ύψους, προβολείς ομίχλης LED, προσαρμοζόμενο cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός-πίσω, θερμαινόμενο τιμόνι, ράγες οροφής, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με οθόνη 11,6'', δύο θύρες USB, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, Bluetooth, και χειριστήρια στο τιμόνι, δύο επιπλέον θύρες φόρτισης USB πίσω κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Subaru Outback

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε το νέο Opel Mokka

Γνωριμία στην Αττική
Οι μαζικές δημοσιογραφικές εκδηλώσεις για την παρουσίαση νέων μοντέλων έχουν ανασταλεί στην Ελλάδα λόγω των περιοριστικών μέτρων και πολλές αντιπροσωπείες προσπαθούν να τις υποκαταστήσουν προσφέροντας -εκτός από τiς διαδικτυακές παρουσιάσεις- σύντομες προσωπικές επαφές των δημοσιογράφων με τα αυτοκίνητα για μια πρώτη εντύπωση την περίοδο του λανσαρίσματος. Σε μια τέτοια επιλογή κατέφυγε και η Opel για το νέο Mokka, φέρνοντας για λίγες μέρες μερικά αυτοκίνητα από το εργοστάσιο για να δώσει σε όλους τους δημοσιογράφους την ευκαιρία για μια πρώτη σύντομη γνωριμία στην Αττική, μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο κύκλος των λεπτομερών δοκιμών. Το αυτοκίνητο διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 18.000 ευρώ για το 1.2 των 100 ίππων, με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματους προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με θύρα USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Η τιμή του ντίζελ ξεκινάει από 20.000 ευρώ και του ηλεκτρικού Mokka-e από 34.600 ευρώ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε το νέο Opel Mokka

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Οδηγούμε την ηλεκτρική BMW iX3

Γνωριμία στην Αττική
Η BMW iX3, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της BMW, άρχισε πρόσφατα να διατίθεται και στην ελληνική αγορά και η αντιπροσωπεία της BMW, που είχε παρουσιάσει το αυτοκίνητο διαδικτυακά, έδωσε τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους και για μία πρώτη επαφή με αυτό στους δρόμους της Αττικής. Η iX3 προσφέρεται σε τιμή που ξεκινάει από 64.200 ευρώ, με ένα ιδιαίτερα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, πανοραμική ηλιοροφή, ράγες οροφής, προβολείς τεχνολογίας LED, ασύρματη φόρτιση κινητού, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, συναγερμό, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με θύρα USB, συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto και χειριστήρια στο τιμόνι, πακέτο online υπηρεσιών κλπ.
... περισσότερα
 • Περισσότερες Φωτογραφίες - Οδηγούμε την ηλεκτρική BMW iX3

  Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

  UP